DataCross se pozicionirao kao lider na regionalnom tržištu podatkovnih centara. Naš tim stručnjaka razvio je jedan od naj kompleksnijih sustava podatkovnih centara. Cilj tako kompleksnog dizajna postrojenja je dati visoko raspoloživu, kvalitetnu, sigurnu i prilagodljivu uslugu našim korisnicima. Osnovni tipovi kolokaciskih usluga koje se mogu dodatno prilagođavati ili međusobno kombinirati su privatni kavezi ili boksovi, dijeljeni prostor te ormari.

Usluge su prilagođene novim trendovima koji zahtijevaju sve veću energetsku gustoću podatkovnih centara i visoku energetsku učinkovitost. DataCross može dinamički odgovoriti na sve trenutne zahtjeve korisnika, ali predviđene su i velike rezerve u slučaju potencijalnog rasta energetske gustoće. Naši svi sustavi i energetski i rashladni su modularni i možemo ih dograđivati prema potrebi, a bez utjecaja na rad korisničke infrastrukture.

Uz visoke sigurnosne standarde sukladno kojima smo certificirani i redovito nadzirani od nezavisnih tijela, a za koje raspolažemo kompleksnim tehničkim riješenima, fizičkom zaštitom, te timom stručnjaka u NOC-u raspoloživim 24/7, korisnik može planirati svoje razvoj po sistemu “pay-as-you-grow”.